20:00

Färgelanda IF

Referat: Nol IK Futsal - Färgelanda IF

Tredje raka segern!

I kvällens seriematch ställdes hemma laget mot Färgelanda IF. Färgelanda har de senaste två åren slutat 2:a i div 1 och varit en mycket svår motståndare för hemmalaget.
I kväll var det dock Nol som var det bättre laget och det redan ifrån start.
Nol tog ett stabilt grepp om matchen och det dröjde knappt 3 minuter innan Alexander Steén hittade Gustav Bye med en hård passning på bortre stolpen, Gustav gjorde inget misstag utan stötte bollen i mål.
Efter målet så fortsatte hemmalaget att föra spelet men Färgelanda åt sig sakta in i matchen och började skapa chanser, men Viktor Kirsby i hemmamålet var strålande och stoppade allt.
1-0 i halvtid kändes märkligt, båda lagen hade bra chanser att göra mål men utan att lyckas.
I andra halvlek så kom Nol ut starkt och precis som i de två tidigare matcherna så kördes motståndarna över målmässigt.
2-0 gjorde Gustav Bye framspelad av Andres Vasques.
3-0 gjorde Miran Tilako vädligt snyggt då han fri med målvakten hittade borte krysset, framspelad av Hadi Hamzeh.
4-0 gjorde Miran, även denna gång framspelad av Hadi Hamzeh.
5-0 gjorde Hadi Hamzeh när han satte bollen i tom kasse fint framspelad av Andreas Säfström.
6-0 var en riktig delikatess, Andreas Vasques bryter motståndarnas anfall och startar en kontring där han slår en fin passning till Alexander Steén som sätter en hård passning över till Hadi Hamzeh som stöter bollen i mål, ett mycket vackert mål.
Killarna gör en mycket fin match och lyckas hålla nollan, vilket är ovanligt i futsal och mycket imponerande. Försvaret fungerade utmärkt idag, med generalerna Raid Tito, Johan Elving och Stany Lokamba i spetsen.
Stort grattis till tredje raka segern killar!